0
Leidsin juhuslikult enda Kõige Esimese keskformaadiplõksu*

T-casual

Natuke pedejuttu ka. Et täna jõulupidu, käisin eile Viru keskuses veidi šoppamas – smart casuali väljaandmiseks kuluks ära mingi pintsak, teised kingad, võib-olla kolmandad püksid jms. nipet-näpet. Poest väljusin ikkagi uue… t-särgiga. Ja teadmisega, et ma lihtsalt ei oska asju kokku sobitada. Ja aimdusega, et Eesti mees on selline meeterseitsekendviis ja ülekaaluline ja keskmiselt jalanumbriga 43 – see seletaks, miks vajalikud suurused pidevalt puudu olid.

Enivei, kuna pidu toimub Madara tänava kandis, jõuaks ma põhimõtteliselt… teoreetiliselt… ntx. Kristiine keskusest enne läbi hüpata…

* Pärit ajast, mil Rivo alles seda Mamiyat testis ja mina veel ei teadnud, et ma ta ära ostan. Skänn, taas, on millegipärast 3:2 mõõdus.

8 thoughts on “T-casual

  1. Palju ünne, sepp, ka sinust sai nüüd siis slõhtulehe staar :)
    aga asja eest! tunnustan, too pilt ja post olid tõesti ühe prahi!

    PS! tark mees võtab selle tarbeks naise, kui ise riideid osta ei oska :)

  2. Prille me koos ostma ei jõua, lähme siis Kristiinesse shoppama. Seal avati uus Zara ka just :P Anna teada, mis kell :)

  3. sepp, ma hakkan šoti seelekut õmblema, kevadeks saab valmis. luba, et paned selga ;)

  4. Offtopic…
    Kuidas keskformaadiga ennast tunned? Oled juba tükk aega katsetanud. Endal liigub kah mõte sinnapoole, et peaks jälle filmi proovi, midagi laiemat kui 35mm. Kas see Mamiya sul koguaeg kaasas, et kui tahaks korra näiteks käes hoida ja imestada? ;)

Comments are closed.