0

Pealkiri ei ole veel kainerist välja saanud.

Tartu pidamisest Jurjeviks on Sten juba kirjutanud (“Apple/Yahoo’s Flashback from 11th Century“) – lisaks sellele: kodukanti sattudes tuli tahtmine lähemat ilma tsekkida ja arvake ära, kas Rakvere nimeks on Wesenberg või jaa.
Ja nüüd arvake ära, mis on Laisholm?

Enivei, seoses sellega, et sõbra jubileumil, vahetult enne jaani, sain nii head šaslõkki, et ei tahtnud ketšupitki panna; nii toredat lõket, et ei julenud ülegi hüpata ja nii head viina, et…. seda läks kohe omajagu… siis jätsin jaanipäeva/võidupüha südamerahuga vahele ning puhkasin ka veidi reisist ja muust – lugesin raamatuid ja vahtisin filme ja kokkasin sõpradele natuke. Raamatulugemisaega tahaks rohkem. Palju filme on skännida (ülalolev on ntx. aprillist).

PS. Mõne taksi puhul ongi raske öelda, kas ta nüüd kuuletus käsklusele “Istu!” või ütles tal lihtsalt tagasild üles.

6 thoughts on “Pealkiri ei ole veel kainerist välja saanud.

  1. Kui keegi veel ei tea, mis praegu sealt Laiuse jõesaarelt ehk Laisholmilt laienenud asula nimetab ennast Külmapealinnaks ;)

  2. Teame-teame. Talvel ka kogeme – linnulennult ei ole kodukoht sealt eriti kaugel ja on veidi isegi madalamal, seetõttu on temperatuurid samasse kanti :)

  3. taksid ei kuuleta. nad istuvad, kui nad seda tahavad. tagasilla ülesültemine on kurb ja tõsine teema.

  4. Minu taksi ei istu kunagi siis, kui mina seda tahan. Igaks juhuks. Sest ilmselgelt loobin ma pärast tema istumakäskimist kas tema mänguasju või panen kaussi mõne maiuse. Nii et milleks vaevata end istumisega ja kaotada püstiajamisele väärtuslikke sekundeid söömisest või mängust???

Comments are closed.