0
Üks nukker tööloom Belgiast

Uus tööloom

Vana MBP hakkas köhima ja läkastama, oli teisel juba mõnigi aasta turjal, sestap tekkis lauale uus. Harjumatult läikiva ekraaniga (eelmine oli matt by design ja kohati lihtsalt kulunud), harjumatult amerikaniseeritud klaveriga (SWE klaviatuuriga viimase generatsiooni MBP’sid pole veel saada ning pimekirja ma ei valda) ja harjumatult kiire (eelmisega nägi nii palju keerlevat vikerkaarepalli, et tekkis kahtlus, et läpakas üritab hüpnoosiga mu orientatsiooni muuta). Harjumatult sujuv oli ka ühelt masinalt teisele kolimine (Migration Assistanti abil).

Lugeda aga soovitan Pronto tõstatatud küsimust, et huvitav, mille vaba see vaba ajakirjandus meil ikkagi on. Ka mulle tundub, et asitõendite (telefonivestluste) avaldamine ENNE kohtuprotsessi teenib, kui mitte kohtualuste huve, siis labase mammonasoovi huve igatahes. Ja kõik.

One thought on “Uus tööloom

Comments are closed.