0
His Royal Plant of Something

week.TGIF

Nõup. Endiselt ei ühtegi ideed…
Publish

Oot, tegelt oleks mul vaja mingit mootorit, mis tekstijuppidest koosnevatest failidest suudab ettesöödetud malli alusel kergelt genereerida .txt., .htm ja .rtf väljundfailid koos minimaalse vormindusega, sh linkimisega. Ja seda mitmes keeles. Mingi lihtne süsteem, keegi? Peale PHP?

BTW. Mine Metsa: 7-8-9 august.

5 thoughts on “week.TGIF

 1. rtf failide genemine eisaa olla lihtne systeem, aga failide kokkujootmine shellis:

  cat file1.txt file2.txt > file3.txt

  sed aitab linkida ja converterid konverdivad htmlist rtfi või vastupidi

 2. See on üks neist nii lihtsatest probleemidest, et keegi ei ole viitsinud selle jaoks mingit avalikult levitatavat mootorit teha (ega ma otsinud ei ole muidugi, kas on või mitte). Põmst mingi paarkümmend kuni sada rida pythoni koodi oleks vaja kokku klopsida.

 3. Leidsin suurest aidast just 1963 IŽi mootori, kas sellest oleks abi?
  Tervisi saarelt :)

 4. Hetkel on Pärxi pakkumine parim :P
  Peeter, tegelikult on failides tekstijupid kas php array’na või .properties failide formaadis vms key=value süsteem. Sellest lihtsusest ka küsimus – peab ju olema mingi lihtne süsteem olemas, et igaüks jalgratast ei leiuta :)

Comments are closed.