0
Interjöör

Miks ma ei sõida rongis esimeses klassis

Valdavalt mängivad rolli kaks põhjust:
– WiFi. Pidev võrgus olek kahjustab võimet vaadata filme, lugeda raamatut või teha mingeid keskendumist nõudvaid asju.
– Kõrts. Oletame, et istud Tln-Trt rongis, esimeses klassis. Ülemistes otsustad, et “no kui ma siin juba olen, avatagu üks õlu”. Arutuküla – võtad järgmise. Nelijärve – võtad… eee.. ära arvasid: neli õlut. Mingi hetk üritad lahti kakutud aknast Rakke jaamahoonet pudeliga visata – vanade aegade mälestuseks. Vägeval ilmneb, et jaama nimi sümboliseerib ikkagi Raudteevalitsust, mitte sind, ja su Purju-Kooma pilet tühistatakse…
Kahesõnaga: ilge jama.

– –
Pilt on päris esimeselt enda 120selt filmilt, ca. kolm aastat tagasi. Loomulikult oli vaja sõbraga kaamerad “joonele” panna. Tema Canon 5D võitis kiiruse, “skänni täpsuse” ja värvitruuduse valdkonnas, mina – teoreetilise pikslihulgaga.

3 thoughts on “Miks ma ei sõida rongis esimeses klassis

  1. Selle osas võib parafraseerida ühe vana nalja puänti: kui teile ei meeldi paljad naised saunas, ronige kapi otsast alla :)

Comments are closed.