0
Laupäev

Prillid peas ja luuuuu-gedaaaaa…

Tegus nädalavahetus – joone sai alla kolmele-neljale ammu pooleli olnud raamatule. Kahjuks küll mitte emakeele raames – kõik nad olid trükimärkidelt “ingleesis”, mahult valdavalt hoopis pildikeeles.

Vaatamata-lugemata-pooleli on endiselt paras hunnik. Selmet et nad talvepimeduses “lahendada”, raiskan äsja tärganud loomulikku valgust. Võta kinni.

Oh, ja pooleli jäänud raamatutest on öökapikeses üks eriti rasvane Hüdra – peadeks vastavalt Paolini “Eldest“, Hobbi “Royal Assasin” ja Jordani 4. osa seeriast “Wheel of Time“. Ükskõik, millise pea maha raiuks, järgmine osa kasvab asemele. Jordani eepos oma jätkudega moodustab hüdra mitte just tagasihoidliku kere, käpad ja sabagi.

Jordani puhul tekib samas küsimus, kas üldse vaeva näha – vaeseke viskas ju pastaka enne nurka, kui isegi sotti sai, kuidas WoT lõppeb…


Mänd: minu lahkumine on märk
Männi lahkumine Rahvaliidust ei ole märk. Rotid on ikka uppuvatelt laevadelt põgenenud. Märk on hoopis see, et Reformierakond ta enda juurde kutsus. Paistab, et isegi asüülitaotleja uued kasuvanemad on veidi murelikud

2 thoughts on “Prillid peas ja luuuuu-gedaaaaa…

  1. Paolini “Eldesti” võid samahästi lugemata jätta – esimese raamatu värskusele ja julgusele ei saa ligigi. Autor on väga andekas, aga tal saavad um teise raamatu keskel lihtsalt ideed otsa.

  2. No ega seal esimeses osas ka väga värsked ideed ei olnud. Ma sattusin vahetult pärast Eragoni lugema Wheel of Time’i teist raamatut.Vaikselt hakkas segamini küll minema kummas raamatus mis tegelased olid ja mida tegid… Selline üldine ülesehitus ja tegelaste kogum on esimestes osade puhul ikka väga sarnane. Vaikselt sai juba mõnd lohel ratsutavat Aes Sedaid oodatud või umbes nii :-)

Comments are closed.