0

Negatiivne krosspositiiv…

Et siis nagu flickriski märgitud: kui sa armastad krossida ja tulemus tuleb liiga ränk, proovi skännida ka negatiiviks – mõjub nt nahatoonidele paremini. Ülalolev pilt on pildistet’ Provia 400’le (kergelt aegunud), krossitud, skännitud negatiiviks, värvid fototöötlusprogrammis “pööratud” (invert) ja lisatud auto-levels.

Tavapäraselt, positiivpildiks skännitud pilt näeb välja oluliselt kontrastsem ja minu maitse tarbeks natuke liiga jõhkrate nahatoonidega (krossimine nt kipub ka veresooni rämelillaks värvima – probleem, millega ma siin omajagu hädas olin, peakski ehk uuesti skännida proovima).
YMMV, loomulikult.

1 thought on “Negatiivne krosspositiiv…

  1. Mu meelest jäi natuke verevaeseks, aga eelmine vers. tundus tõepoolest natuke üle-kontrastne. Erilist silmasina muidugi jagub siia peale edasi-tagasi keeramistki.

Comments are closed.