0

Negatiivne krosspositiiv…

Et siis nagu flickriski märgitud: kui sa armastad krossida ja tulemus tuleb liiga ränk, proovi skännida ka negatiiviks – mõjub nt nahatoonidele paremini. Ülalolev pilt on pildistet’ Provia 400’le (kergelt aegunud), krossitud, skännitud negatiiviks, värvid fototöötlusprogrammis “pööratud” (invert) ja lisatud auto-levels.

Tavapäraselt, positiivpildiks skännitud pilt näeb välja oluliselt kontrastsem ja minu maitse tarbeks natuke liiga jõhkrate nahatoonidega (krossimine nt kipub ka veresooni rämelillaks värvima – probleem, millega ma siin omajagu hädas olin, peakski ehk uuesti skännida proovima).
YMMV, loomulikult.

One thought on “Negatiivne krosspositiiv…

  1. Mu meelest jäi natuke verevaeseks, aga eelmine vers. tundus tõepoolest natuke üle-kontrastne. Erilist silmasina muidugi jagub siia peale edasi-tagasi keeramistki.

Comments are closed.