0
Udune Rivo ja selge plekk
1
Anneli ja sada paari karke...

Valik puudub [hinna sees]

Paar üsna ebaõnnestunud pilti kah: esimesel on fookus ära sõitnud (kusjuures, see koht on imselt neetud, ka Rivo foto Tellerist samas bussipeatuses äpardus tehniliselt, kuigi tulemus on lahe), teisel on pildile tekkinud, eriti karkudel, sisuliselt 2-3x kujutis. Ma ei ole 100% kindel, et ma kahte pilti üksteise otsa ei lasknud, kindlasti aga mitte kolme. Ilmselt on nende kujutisete allikaks kaks peeglilaksu, mis on suutnud kaamerat ka statiivil üles-alla kõigutada (kas abi võis olla ka pikast (2sek.) särist?).

– –
Täna on reede – natuke lõbusamaid ja lihtsamaid viiteid: 1, 2

– –
Teistes uudistes: et ma teatud sorti jumalus olen, sai taas kinnitust…

– –
Pealkiri on “laenatud” Delli netipoest, tootekonfimise osast.