0
Dikso, kus tantsijaid 2 korda rohkem, kui deejotte. (xpro)

Kauri elevant ei saa nahkhiiri kätte

Ei, me ei suitsetanud eile midagi. Sõbra lapsel oli mure mingi arvutimänguga…

SLoleht kirjutab “Kinolodjast”. Külastage kindlasti. Esiteks on lodi äge, teiseks on peafilmina näidatav Laulev revolutsioon päris hea ja emotsionaalne, kolmandaks… no käige ära, ise näete.

Veidral kombel on viimastel päevadel pidevalt kaalujälgimise kohta uuritud, vihjeid tehtud, küsitud “Kuidas läheb?” jne. Ma ei tea, kuidas läheb – mul ei ole kaalu ja ma ei ole juba paar kuud “jälginud” selle meetodi otseses mõttes. Küll aga leidsin kapist 3 paari XL ja L mõõdus pükse, mis saab taas kasutusele võtta. Greit saksess. Ahjaa, ja vööpannal on ka ettedefineeritud ja loodetud viimases augus.

Itaalia halvasti ei mõjunud – ma _võisin_ seal isegi kaalu kaotada: pikad ringihulkumised (kuni 8-9h päevas), väikesed jäätised suurte asemel, igasugu “mädanike” (õlu, vein) joomist piiranud põletik ja kerge vastumeelsus valge saia vastu olid vist abiks. Käest ära on läinud pigem viimase nädala jooksul – grill, chill, õlu jms. on ilmselt kilo-kaks jälle tagasi toonud (nt. reisilt tagasi tulles oli esimeseks ostuks pakk “koduseid kotlette”).

Teemaga ma ei ole siiski lõpetanud – vöö on küll viimases augus, ent veidi tihedalt ning sügisel plaanin maha võtta veel ca… noooh… ütleme kümme kilo (pluss suve jooksul tagasi tulnu). Võibolla liiga optimistlik plaan, ent eks me näe…

Ja siis hakkan modelliks. Spetsialiseerun ülikondadele (manufaktuur “Aadam ja Pojad”) :P

– –
Idioteka (via Rudolf)

4 thoughts on “Kauri elevant ei saa nahkhiiri kätte

  1. misasja? veel 10 kg maha? peab vist kah kaalu käsile võtma vms, tugev konkurents:P

Comments are closed.