0
Punane ja oranž olid eile

Kollane

Sain Hiinast väikese paki aga mitte sisust ma ei tahtnud rääkida vaid “vormist” – ümbrikul olid päris margid templite asemel. Ja mitte tavalised vaid linnumargid. Kuskohast nad teadsid, et ma väikesest peast just linnumarke kogusin? Või noh, palju ma kogusin, enamasti isa ostis, 90% neist olid tembeldamata – ma ei teagi, kas nad olid lihtsalt suveniirmargid või teoreetiliselt ka kehtivad postimaksevahendid (Keegi teab? Vene ajal putkadest müüdi neid ikka igasuguseid a la Sealandi margid).

Ilmselt peaks margid maha aurutama ja koju albumisse viima :P

4 thoughts on “Kollane

  1. Sepp, oleks sa mulle öelnud. Ma oleks võinud viimase 10 aasta jooksul sulle üle maailma postkaarte linnumarkidega saata!

  2. Mann, mitu kaarti sa oled mulle üldse saatnud? :D

    J., jah, ja väikeses Punases Raamatus on väikesed haruldased maod ja väikesed haruldased teod

Comments are closed.