0
Rohkem värve!

Poliitblogide Celebrity Deathmatch

Lavale astub lakutud konferansjee. Laest langeb mikrofon. Konferansjee haarab selle efektse sisseharjunud randmeliigutusega, pühib frakireväärilt kujuteldava kübeme ja alustab:

Leedid ja dzentelmenid, käes on hetk, mida me kõik oleme oodanud. Algab tänane CCCCCell-llebbbbrity Deeeeeeath-maaaaaaatch! ja seda poliitbloogide valdkonnas. Ja nüüüüüüd… lubage mul tutvustada tänaseid vas-ta-seid!

Sinakaskollases nurgas poksija artistinimega “Wooooooooormsi Wäääggggggggi“!

(rh*)

Kollakassinises nurgas poksija “Pooliiiiiiiiiiiiiit-mõtelused“!

(rh taas)

Kohtunikuks teeeeeeeeneline ja proffffffffesssssssionaaaaaalne blogimaastiku ja poliitika väisaja Tõnis “Söörömöö möös” Palts**

(jällegi rh)

Sihvakaid jalgu nööride vahelt läbi ajades saabub poksiringi sildiga “1. raund” napi riietusega varutatud Eppppp***. Teinud kohustusliku ringi, väljub ta taas. Rahvas vabaneb transist…

Järsku tormab ringi hullunud meesisik, vehides sildiga “Peded, minge persse!”. Rahva hulgast kostab “OKEI!”, kiiresti üle rahva lendav kaamera nr 2 püüab kaadrisse Lisette ja tema irvitava meesoost sõbra. Mõlema meik on veatu… Samal ajal eemaldab Palts võõrelemendi, kelles tähelepanelik publikum on ära tundnud Heiki, nokauteerimise teel poksiringist.)

Intsidendi summutamiseks lükatakse peale reklaam (istuvad 2 suht õnnetut meest, mõlema pea kohal ripub mõttemull sisuga “OMOH!” ja meelas naishääl seletab, et tegelikult tuleks osta just Ladybird Bio Beer‘i, et seda olukorda vältida…)

“Tere tulemast tagasi otse-eetrisse, lugupeetud sõnasõja – ja lihtsalt sõnasõbrad. Lubage mul veel kiirelt märkida, et seda matši kommenteerivad oma ala selgelt ent südamega valgustavad asjatundjad Sirje Kingsepp ja Silver Meikar. ent nüüd, mu sõbrad, kõlab…”

GGGONNNNNNGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!


* rahvas hullub
** poksikohtunikud on sageli endised poksijad, samuti meenutab ta visuaalselt vastava multika kohtunikku kõige rohkem :)
*** Kes siis veel? :) Mitte just tihti (kui üldse?) ei saa kellegi blogimootori esimene testpostitus ligi SADA kommentaari. Ja mis ei ole omistatud ametis väheoluline – ta näeb ka hea välja…

PS. Ma ei taha kedagi solvata, kasutage oma huumorisoolikat või ignoge.

3 thoughts on “Poliitblogide Celebrity Deathmatch

  1. Nüüh, kui liigutav. Sepp, sa teed kõik selleks, et me SKga OMOHi autoritena igaveseks eesti rahva kollektiivsesse alateavusse pendeldama jääksime, õnneks küll anonüümselt :)
    Akronüümide alal vähemharitud mõtlevad muidugi “WTF – OMOH?!” :)
    A propos, OMOH :)

  2. Kuna ma akronüümide alal olen tõesti vist väheharitud, siis annaks täna hoopis punkti võitlustandri kunstnikule meeldivalt maheda sisekujunduse eest :)

  3. kas rh+ võidab rh- või oli see vastupidi?

    seda ma ytlen, et praegused delfi ja rate blogid on alles lapsemäng, oodake tsirkust ja tatti kui poliitikud, noorpoliitkud ja poliitkommentaatorid blogima hakkavad.

Comments are closed.