0
Suennipaevalaps :)

Oh, agar neid, peatu viivuks…

Liigne agarus on ikkagi ogarus. No kuulge, suht kategooriliselt poolteist tundi enne kontserti piletuostu nõuda seda ikka on. Ei, mul kindlasti ei olnuks sellest 50 rahast kahju olnud, sestap läksingi seda piletit kaardiga letist nõutama (kuigi ma olin 99% kindel, et ma lahkun varem, et ei läheks nagu ühel teisel päeval*). Letitütarlapsed olid oluliselt kenamad (nii selles kui tolles mõttes) ja arvasid, et see sobib küll, kui nad mult raha välja peksavad napikaga enne peo algust.

A tegelt on varsti näpud teise lülini ära näritud :P Nojah, mis ma ikka varjan… Muret teeb aga see, et hetkel pole veel ühtegi kaadrit sensoritäit bitte….

PS. Cameramail – lahe projekt, saata kaamera mööda ilma, et suvalised isikud (antud juhul postitöötajad) sellest tulistaks ja siis selle sulle lõpuks tagastaks… Ja need on ka üsna lahedad eksperimendid.

* – noh, mis seal’s ikka juhtus…. keegi ei tea… leitud pildid ka ei selgitanud….

5 thoughts on “Oh, agar neid, peatu viivuks…

  1. aga türadima ettekandjad jeh… tegalt on kolumbus kuradi kapitalistide pesaks muutunud, midagi tuleb ette võtta…

  2. IMHO Cameramaili projekt on hea idee, aga teostus on täiesti mitterahuldav. Sitta fotot on niigi netis ülearu.

  3. eks ta ole kahe otsaga asi. tõenäoliselt on kaamera kvaliteet ja tagastamisprotsent pöördvõrdelise tõenäosusega. näiteks korruta siis see veel keskmise postitöötaja fototeadlikkuse ja postiruumi valgustusega :)
    endal tuli just idee, et võiks saata sõber-> sõber-> sõber-> jne pidi niimoodi mingi kaamera käima…
    hmm… palju kaalub üks ühekordne seebikas? :D

  4. ühekordset seebikat nüüd küll ei soovita :( endal kehvad kogemused kunstikooli katsetelt. (oled kunagi ise proovinud?) nimelt on sellel objektiiviava ja pildiotsija täiesti erineval kõrgusel, seega üsna võimatu soovitule pihta saada ka siis kui antud nüanssi tead…
    ka mitmekordse kasutusega seebikad ei maksa tänapäeval enam hingehinda :) ise kasutan olude sunnil küll kahekilost ;)

Comments are closed.