0
Silt

Nii, nüüd räägime tähtsatest asjadest

– PM, kus koomiksid on, ah?!?
Uus DM on… noh… kasin. Arvestades seda, et ainult üks laul albumilt kõrva jääb, on arusaadav, et selle loo nimi on Precious

Ahjaa, ma proovisin ka vaadata filmi “Doom“. Hoolimata, et seal astus üles ka Rosamund Pike, lendas film 20 minti peale algust prükkarisse

i was watching doom in the cinema today
there was a very exciting scene where it was matter of life or death
and some guy behind me screams “SAVE IT, IDIOT!”
[bash]

17 thoughts on “Nii, nüüd räägime tähtsatest asjadest

  1. umbes kolmandal-neljandal kuulamisel läheb tunduvalt paremaks (v.a. mainitud hittsingel, mis hakkab tüütama).

  2. Anti, need on eilsed koomiksid – nähtud. Ma tahan tänaseid (millele link esilehel on olemas, ent mida ei ole, on koomiksid) :)
    Gafieldi vastu pole mul ka midagi…

  3. mida?! kuidas on positiivne, et ei avaldata enam garfieldi!? mis otsast see positiivne on???? see on väga negatiivne. VÄGA.

  4. mul juhtus ka Doomiga umbes samamoodi. ei hakanud vaatamagi algusest peale, piisas mõningate katkendite vaatamisest, kui osutus prügikasti kraamiks.

  5. Oh tule juba! (come on!), ilmas on palju teisi koomikseid mis vahetevahel ka natuke naljakad on. Garfieldis korduvad samad teemad (kass, hiired, lasagne, magamine, odie, Jon ja naised) juba viimased 10 aastat.

  6. Mina ühinen siiski Liisu arvamusega, et Garfieldi kaotamine on pigem masendav. Vähemalt midagi stabiilset ja rahulikku ..
    PS. Sepp, laupäevased pildid ka kunagi tulevad kuhugi?

  7. Mann, arvestades, et mul on tegemata miljon sügispäevade pilti ja veerand miljonit pilti võtetelt, siis arva ära, miks ma kaamerat ei tahtnud läbul anda ja mis on laupäevaste piltide prioriteet :)
    ma võin nad sulle plaadile kõrvetada koos PictureProjecti või Capturega :P

  8. ühtin SK arvamusega.. kuulates neid korduvalt saavad nad ikka ja taas paremaks ja paremaks.. nii oli nende eelmise plaadiga ja nii on olnud ka teiste minu jaosk staaridega: U2, A-HA ja veel mõned..

  9. jah-jah, tänasida toimetusi ära viska homse varna, sest ülehomme on ka päev… aga kõrveta siis plaadile, soft on mul olemas.

  10. kuulan hetkel DM-i käesolevaaastaplaati esimest korda. ja mulle tundub, et asi on tõsiselt rohkem hea, rohkem kui ainult “precious”. Vanad mehed lähevad sügavuti. Ja kurask – see ongi… sügav…

  11. thank god, et me elame maailmas, kus igaühel on õigus oma subjektiivsele arvamusele. vähemalt ma kujutan ette, et nii on.
    okei, ütleme siis nii, et minu jaoks on ta parem kui teised (pole eriline koomiksifänn).. Hagarit ja Garfieldi vist olengi pidevalt lugenud ainult.

  12. DM ongi nüüdseks oluliselt paremaks läinud
    ahjaa… kui rääkidaa parimast koomuskist, siis paks kass paksuks kassiks – ka mina ei suuda lasanjele “ei” öelda, ent… taramtaraa… vaadake ikka http://www.wulffmorgenthaler.com ka :)

Comments are closed.