0
Purekkari neem (skannitud 9x6 raamiga, ikka ei saanud tervet pilti kätte)
1
Purekari neem II
2
Purekkari neem III

Hypnotoad Productions Inc.

Teatan ametlikult – ma ei oska pannkooke teha. Mitme pildi lisamisel eelistan alati 3 pildist seeriat. Veider. Laupäev-reede oli ühe pildi pärast paras tapmine ja tagaajamine. Tulemus õnneks “pandav” ja rahu maale toodud taas. Sajust on siiber. Itaalia reisikiri endiselt lõpetamata, sry.

Kellelgi mõnda mittetöötavat dekki (kassett+CD ntx), ressiiverit, kõrget videomakki vms. ei ole üle, sümboolse summa eest? Eelduseks on hea väljanägemine ja nuppude korrasolek. Kunagi tuli idee kodune server “multimeediakorpusesse” ümber tõsta, arvutikorpused on aga inetud ja/või kallid. (Kontakt: sepp ätt offline punkt ee) Mitte, et mul liiga palju vaba aega käes oleks, muidugi…

– –
Üks vahva vunts (seda viimast ka sõna otseses mõttes) korjab asju kokku. Tavaliselt disainpärle aga ka ka muid nähtusi, nt. Jesus Christ
– NSVL oli tõesti suur ja lai: rakettreaktiivrong

5 thoughts on “Hypnotoad Productions Inc.

  1. “_For some unknown reason that tests have become the end of it’s life_”. Kujutan vaimusilmas ette, kuidas reaktiivmootori lüüsidest väljatulev leek tahmas esimese 100 km jooksul rongi kõik aknad ning tunnelisse sööstes süttis ka katus. Nagu reklaamis öeldakse – ulme! :)

  2. Lisaks Sepa teadaandele – kui keegi teab, kes oskab parandada ühte Sony dekk-CD mängijat, siis andke teada… jäi ööks otsaks sisse ja nüüd lülitab ennast välja ilma pikema jututa.

Comments are closed.