0
K.3

Mootorratturhiirlus

Nädalavahetus möödus E. mahitusel suures osas mootorrataste (Tšehhi politsei Jawa ja poolelidrane Kawasaki, Vulcan äkki?) seljas. Et vahepeal ei ole seitse-kaheksa aastat sõitnud, tuli selliseid ärevaid “ohshitohshitOHSHIT!” hetki ette päris mitu: kuna kallutada ei julge, tundus nii mõnigi kurv “vale kaarega” olevat. Harjumise ja sõiduoskuse kinnistamise osas polnud abiks ka rataste pidev vahetamine – käituvad nad ikka väga erinevalt.

Järgmisena katsuks USA-tripi finantsiliselt üle elada, siis vaatame, mis selle teemaga edasi saab…

– –
Teistes uudistes: mind isiklikult häirib Hannah. Mitte tema väiksus, seda ta ei ole, ent tema muusika häirib küll – paras hala ja ääretu sonimine minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt. Sama on Eda-Inesega – sõna-sõna, salm-salmi peal, ilma iva pistmata…

A noh, mis ma ikka kobisen – raadiot ma ju ei kuula, telekat ei vaata…

– –
Nädal tagasi välja kuulutatud alko- ja kohvivabastus toimib ilusti. Tekkis mõte, et peale puhkust võiks sama proovida lihaga…

7 thoughts on “Mootorratturhiirlus

  1. Mina sain ühe tädikese käest sõimata, kui ta sai teada, et ma telekat ei vaata – raadiot ei kuula. “Mis sa elad metsas või!!!” Ma küll üritasin seletada erinevate alternatiiv infokanalite kohta, aga ta eriti ei saanud aru.

  2. Mis teil nii paljudel liha vastu on? Liha on inimese toit. Suuresti tänu küpsetatud liha söömisele on inimene inimene. Liha ei ole ju mingit pidi kahjulik ega halb.
    Ehk on plaanis ka seksivaba olla?

  3. Mul ei ole liha vastu midagi – pigem vastupidi: kui söögis liha ei ole, tundub söök puudulik. Seega võiks proovida selle kombe küljest harjutada või lihtsalt katsetada. Ka olemasolev kampaania on mul ajutine, test.

    Seksivaba? Tsölibaat ei ole ka mingi imeasi – ma usun, et Euroopas on rohkem inimesi, kes pidevalt liha söövad, kui neid, kes pidevalt seksivad…

  4. no seksis on ikka ka raske midagi positiivset näha. seks väsitab füüsiliselt, teeb higiseks, ajab sassi voodipesu, võib anda haigusi, teha paksuks ja motiveerida suhtlema inimestega, kellega pärast selgub, et poleks tegelikult vaja olnud.

  5. Kui Sepp otsustab liha mitte süüa, otsustan hakata liha rohkem sööma. Veidral kombel olen ma peaaegu taimetoitlane ja seda täiesti enesele teadvustamata.

    Hannahi ja Inese osas tuliselt sama meelt. Lootust vist ju muidu oleks, aga…just hakkasin mõtlema, et nad mõlemad peaks ju päris hästi müüma. Ju siis selline lalin ongi moodne. Ma ei teagi,kas see on samm meie mehe st tagasi või edasi.

  6. sekundeerin hoogsalt hannahhi ja eda-inese teemal.. ärritavad, eriti hannah. ning lisaksin veel ka laura. aga soovitada julgen näiteks hu?d.

  7. Ja, õige otsus, peale puhkust.. Sest mida Sa seal USAs siis ikka muidu süüa saaksid kui stake`i?!

    Et mõtled mootorratta peale…

Comments are closed.