0
Õine sadam...

Itaalia ’07, vol.10 – Genova

Monterosso – korraks…
Vahetult nädalavahetuse alguses ehku peale suvituspiirkonfa sõitmine on viga – öömaja kuskilt ei saa, nii et istume sama targalt rongile ja sõidame edasi – Genovasse.

… ja päevane

Liikumisdirektor

Genova

Hosteli kohv: oooo..[loetamatu] Poleks elales arvanud, et ma Café Macchiatos kartulikrõpse leotan. Ei läinud kumbki paremaks ja ülejäänu olin sunnitud väljapääsu juures oleva kase potti valama. Nüüd süda valutab, et kas vaeseke jäi ikka ellu. Kohvini jõudsime üldse seetõttu, et jäime 6 minutit hosteli baari hiljaks ja veinitutena proovisime muid optsioone. Samas tekkis meditsiiniline huvi, et millest kuradist nad neid kohviasju teevad (Rivo oma oli sama jälk). Esimene assotsiatsioon oli, et mingist päriskohvikust korjatakse kasutatud pappkohvitopsid kokku, keedetakse suhkruga läbi, lisatakse midagi pruuni ja piimajahu ja… Voila?!.. olemas!
Ehe kuradi Café Papjé-Maché

Jah, ja mahl oli ka täpselt nii halb

Purtskaev

Metrookutsikas alles

Kiire-kiire

“No flash, happy fish”

Mere-, pingvi-, delfi- jne. -naarium on tore. Laste tähelepanu võitmiseks on kasutatud geniaalset trikki – Finding Nemo tegelased on, nii palju kui võimalik, pandud kokku ühte akvaariumisse, karakteritega samastamise info kõrval, teiste kohta lisamärge, kuskohast neid leida võiks. Lapsed on sillas.

Well, well, well.. we meet again…

Kus söök on?

High 5!!

2 seadust:
– Riigis, kus filmidele peale loetakse, tuleb ka kõik muusika ainult ülelaulmisega turule lasta
– pühapäeval tohivad reklaame vilgutada ainult ärid, mis on ka tegelikult lahti

Kondame sihitult mööda pühapäevast Genovat, tumbleweed jalgu takerdumas – rahvast ei liigu, ärid on kinni, süüa ei saa. Lõpuks leiame siiski mingi pizzeria. Surm edasi lükatud.