0
Suitsusauna positiivsed mõjud

Suitsusauna kahjulikkusest

Laulupidu oli äge, ent siin on üks “aga” – vähemalt 10% genofondist on meil läbi esivanemate suitsusaunades vingumürgituse saanud. Kuidas muidu seletada, et kuigi kontsert oli juba 3 (kolm) tundi kestnud, olid vahekäigud endiselt täis sihitult liikuvaid kalapilguga inimesi, kes ei suutnud kuhugi oma tagumikku parkida. Ka 1695–97 näljahäda on alateadvusesse oma pitseri vajutanud – kuidas muidu seletada, et tähtsamaks osutus suhkruvati/vorstikese muretsemine, kui esinejate … gasp… kuulamine.

Aga muidu – võimas!

Oh, ja komplekti “Spot The Loonie” (“Märka Seppa”) on lisandunud respektaabel ööbikupäevitus (nagu joodikupäevitus, ent saadud Laulupeolt).

PS. Rekkori puhul (vaheklipid) tekkis ajuti tunne, et “issand, pange ta ometi magama, vaene loom piinleb ju”.

6 thoughts on “Suitsusauna kahjulikkusest

  1. mul oli ka kurb, et 3 tundi läks aega enne kui inimesed elama hakkasid ja aru said, et oi näed, laulupidu! oi näe, laval lauldakse! oi, äkki kuulaks, elaks kaasa ja laulaks isegi. pärast seda kolmandat tundi läks asi tõeliselt võimsaks. mõnus. kuigi tagumiku parkimiseks seal küll ruumi polnud, seisin 5h

  2. oleks taht istuda hetkeks küll, ainuke vaba ruutmeeter oligi õllelauas. aga sinna ei kost eriti laulu jälle.

  3. Kes pool tundi peale kontserdi algust kohale jõudsid, nägid kurja vaeva üleüldse leidmaks tagumiku toetamise kohta. Me saime pärast 40minutilist ponnistust mereväravate ääres ühe künka peale viiekesi ruutmeetri.

  4. Ega ta lihtne olnud* – seetõttu saigi pool tundi enne algust oma tagumik maha pargitud. Veidi ebaõnnestunud kohta küll, nagu hiljem ilmnes, sest praktiliselt kogu kontserdi kestev siblimine ajas harja punaseks. Järgmine kord targem – ilmselt tuleks kallimad piletid võtta ja kõlaritest ettepoole istuda – poleks siblimist, kuuleks ainult laulu (kõlaritest tulev heli kohati “lainetas” ja pille kärutati liialt sisse)

    * Teisalt on see ju tore, et nii palju rahvast oli… :)

Comments are closed.