0

I.ron.ic

Vägisi meenub Pesakonna koomiks, kus Karu lubas Jänesel naha üle kõrvade tõmmata, feilis ja sai sõimata a la “Mida sa tra esined, kui hakkama ei saa”. Nimelt: Yahoo! kavatseb 5 a. tagasi ostetud del.icio.us’el juhtme seinast tõmmata mingi hetk, nii et mine ja ekspordi oma kogunenud kraam. Sulle antava HTML faili sees on oluline inff alloleval kujul enam-vähem olemas ja kui korralikku parserit ja/või teenuse ülevõtjat veel ei ole, tekib see ilmselt ülehomseks.

<dt><a HREF="http://blog.merdanchik.com/" ADD_DATE="1205524372" PRIVATE="0" TAGS="illustration,portfolio">Merdanchik.com</a>
<dd>kick-ass illustrator</dd></dt>

3 thoughts on “I.ron.ic

  1. tra küll. delisious on üks selline harv teenus, mille eest ma oleks nõus isegi väikest nutsu välja käima.

  2. Ah, ükskõik. Loobusin deliciouse kasutamisest siis, kui mu brauser ei suutnud enam selle parooli kunagi meeles pidada, sest nad vist genereerisid mingeid unikaalseid id-sid vormi jaoks. Tee midagi inimestele piisavalt raskeks ja nad lähevad ise minema ilma ajamata.

Comments are closed.