0
Targurpidi-Antsla mõisa park(la)

Põnevuskadu

Külmkapis pole hetkel enam ühtegi täispildistatud filmi – kõik on ilmutatud. Mis tähendab, et mul on kõvakettal 30-40 kausta toorskannidega. Mis tähendab, et see põnevus “huvitav, kuidas see rull välja tuli?” ja “oot, a mis seal üldse peal on?” on nüüd selleks aastaks otsas. Jäänud on ainult need eriti nürid ülesanded – puhastamine-korrigeerimine-sortimine. Mõned filmid tahavad uuesti skannimist*.

Aga noh, kapis veel valgustamata filme on.

Ja siis see asi ka: paar pilti ripuvad Tartus ajutiselt, Lastekunstikooli galerii mininäitusel.

– –
* Mul on tekkinud Murphy seaduse laadne teooria: mida paljam on objekt fotol, seda rohkem tõmbab film tolmu ligi. Ja eriti just ripsmetesse jms raskesti kloonitavatele aladele. Omamoodi loogiline – ärevamad kaadrid, suurem “elekter”.