0
Viljar Gursky "Rein ja Anne Kanal II" (töötlemata)

Kummitus

Novot, kaasaegne Tuhkatriinu lugu tuleb nüüd: eilne postitus jäi ära, sest kõrtsust koju tulles läks tee peal rattal kumm katki ja ma ei jõudnud keskööks/samal kuupäeval koju.

Teine asi – kui mul endal ka kumm nii tihti katki läheks, oleks mul juba mõned pisikesed tõukekad peres või nii, kui sa suudad mu mõttega kaasa triivida (halb otsetõlke nali, ma tean…). Neljas kord juba – esimene on 2x läinud, nüüd läks tagumine teist korda. Tõenäosusteooria igatahes korkis õlle lahti, saatis mu pikalt ja pobises midagi kallutatud jõududest ja sabotööridest. Järgmisena selle “kummituse” juurde – 18″ on selline värdjas lohvimõõt, et uut on raske leida. Esimesest rattapoest võtsin siis igaks juhuks lappimiskoplekti ligi.

Ahjaa, eile hommikul oli päris huvitav – kui teil on vaidlus, kas tööle tulles oli must jää või mitte, helistage – tõukerattatreti puhul sa märkad selliseid pisiasju imekiiresti.

Kolmas asi – Genialistide klubi kohvikus on Gabriela pildid. Nad on küll väikesed, ent vaata tähelepanelikult – nad on nipuga, ei ole täpselt needsamad pildid mis blogis juba olnud. Väga head on.

– –
Gursky kohta on siin üks lühifilm. Ja kes ei tea, milles pildiallkirja vihje: Andreas Gursky maal foto “Rhein II” müüdi hiljuti oksjonil rekordilise 4,3 miljoni dollari eest.

3 thoughts on “Kummitus

  1. infoks – kui 18” saada ei ole, siis hädast aitab välja ka pisut väiksem või pisut suurem. natuke tuleb jebunnida lihtsalt peale panemisega kui suurem on – tõukeka kiirused on nii väiksed, et tasakaalustamatus ei sega

Comments are closed.