0
Ära kulunuks kaugemalt võtmine (polnud võimalik) ja pikem säri (oleks olnud)

…sida, kui sada tarka vastata?

Kas teadsite, et Mynthon hakkab praksuma, kui ta kuuma vette visata? Et Humer’i* (soolavesi) ninapihustamine ei ole nii rõlge, kui kartsin? Et Kylie Minogue uus album on üsna hea popp, singel “2 Hearts” rokib päris korralikult? Et ACC ja antibiootikumide võtmisel tuleb paar tundi vahet hoida? Et pesumaial spanjelil jäid aluspüksid makku kinni? Et mul oli õigus – juuksepikendused huvitavad inimesi oluliselt rohkem kui Utah’s tapetud inimesed? Et mul ei ole PÖFF’i avamisele mitte midagi selga panna. Et Tallinn matab teede alla pool miljardit krooni? Et loomulikult olen mina, lisaks Blogosfääri Ihaldatuimale Poissmehele, Eesti blogosfääri seksikaim mees, sest erinevalt teistest, on mul endast siin alastipilte**? Et suurerinnaline Kardashian, kes, muide, ei pissinud Ray J peale, rööviti paljaks? Et üks loll jaksab rohkem kü…?

Ja noh, puhastada oleks võinud ka fotot, ent mis see väike sodi ikka teeb.

* Arvake, kes oma perfektse mälu “abil” apteegist Humen’it küsis? Freudian slip ilmselt…
** Väidetavalt käib konkurss Ühes Veebis, kus ma olen sidebar‘i näitamise kinni keeranud, kuna see hakkas Fx’i pangestama. OK, kui järele mõelda, siis Kaarel Nurk lööb mind siin tegelikult…

10 thoughts on “…sida, kui sada tarka vastata?

  1. PÖFF-i avamisele tuleb panna PÖFF-i särk (see ei ole kallis).

  2. Kaarli sisemist looma ei ole ma veel näinud. Inimene kipub ikka häält andma selle poolt, keda ta isiklikult tunneb (olgu too või Savisaar)

  3. aga mina arvasin, et sul õnnestus pildile hulk langevaid tähti saada.

    *** seksikus ja iseloom küll mumeelest ei seondu, kui just iseloom ei sunni alasti poseerima :) aa välimuse järgi ma valiks telleri, mul on digitv-s tema koolitusvideo ka :)

  4. Aga miks peab ACC ja antibiootikumide võtmise vahel pausi pidama?

Comments are closed.