0
Praha taas. Kostel Matky Boží před Týnem

Draa-kon on kuldneeeee… aga sa ei näeeeeee….

This post is password protected. To view it please enter your password below:

Password:
 
 
Ah, ok, tüng tegelt. Jätkame tavapärase programmiga.

Kui telefon hommikul juba teist korda ja hoopis teist moodi tõmblema hakkas, tuli mulle meelde küll, et – O NOES!, ma pidin ju üheksaks arstile minema. Selle valguses hakkas vägisi tunduma, et eelmisel õhtul mingite belglastega nende õllede (Gulden Draak, Mort Subite, üks-kaks Trappisti jne) testimine oli küll lõbus, ent kurnav viga, sest hiljem pudeleid kiigates selgus, et lahjem neist oli vaarikaõlu: ainult 8.5%. Egas midagi, läksime kõrtsi ja jõime kiiresti lahjemat õlut peale.

Doktoriga eelmise õhtu läbi arutanud – O RLY? YA RLY! – võtsime kolesteroolitesti osas vastu otsuse NO WAI…

Samal ajal Eesti alkouudistes: Puls’i jõulusiider on täitsa joodav kraam.

Kuulge, ma kirjutan liiga palju joomisest. Ma ei propageeri seda, lapsed. Järgmine nädal kirjutan sobilikumat midagi. Temaatilist. Näiteks verivorsti tegemise üksikasjadest või kapsaste fermenteerumisest.

Miks Jumal leebus?
– Minu poolt RECTEP Ingrid Tähismaale – kõva mutt – ma küll nii kaua, pea 11 aastat, sellist sodi ei jaksaks toota.

4 thoughts on “Draa-kon on kuldneeeee… aga sa ei näeeeeee….

  1. Ja pärast teed enda täielikuks rehabiliteerimiseks meie juures need vorstid oma retsepti järgi valmis ka ja hoia alt kui ma pärast pean panni ja pliidi minema viskama.

  2. naljakas, et pole enne verivorsti kõrvale tumedat õlut joonud. täitsa jooks veel. ja siis ajaks edasi seosetut juttu nagu see siin. a kell saab kohe 9. what_a_pitty :-)

Comments are closed.