Olen-olen…

“Ma ei ole Londonis käinud…” oli blogis kõikse esimene postitus (enne seda oli mul kergelt psühhedeeliline kodukas. Sest siis tehti kodukaid.). Ilmus see 5. mail 2003 e. siis täpselt 9 aastat tagasi. Hetkel olen ma juhuslikult Londonis – mis ei tähenda, et ma ütlen “korras, eesmärk täidetud, paneme poe kinni”. Küll aga tundub, et see vahepealne tempo – postitus umbes igal tööpäeval – ei ole jätkusuutlik ja mõistlik. Sulli selle eest nagu ei tule, feimi ka eriti mitte, seks on kasutusel. Nii et edaspidi vaatame, kas on midagi öelda või näidata (pildipool on eraldi teema, mida iseloomustab kõige paremini see pilt).

Näiteks, käisime sõbrannaga muuseumis ja tekkis mõte et… pange siltidele põnevamaid asju. Midagi, mis lapsi ja lapsemeelseid täiskasvanuid huvitaks. Näiteks silt “Raudrüü, XV saj.” on infotolm – kuiv ja igav. Kirjutage, palju see kaalus, kui pikk mees sinna sisse läks ja et sellega ei saanud korralikult pissil käia.

8 thoughts on “Olen-olen…

  1. “Sepa blogist lugesin” on rohkem kui kord vestlusesse lipsanud. Ja tänaval tunneb härra ka ära. Et feimi ikka täie raha eest.

  2. K, olen nõus. Selliseid tsiteerimisi tuleb endiselt ette.
    PS. äge pilt

  3. price-earnings (P/E) ratio is a valuation ratio of a company’s current share price compared to its per-share earnings. just trolling.

Comments are closed.