0
"Anders" (Lauri Pedaja) selgitab Inimkonna Kaunitele Õitele, kuidas Asjad Käivad...

Idioot

Proovisin YouTube’ist kahte “Superstaari” videot vaadata. Tulemused:
– esikoha saavutas “Kasatšok”, mida suutsin vaadata 58 sek.
– teiseks tuli “Emo” – pidasin vastu 37 sek.
– auhinnalist kolmandat kohta jäid 0 sekundiga sõbralikult jagama kõik ülejäänud – ma lihtsalt ei julge neid vaadata (kuigi osad olla täiesti OK – inimene OSKAB seda asja, millega ta end esitleb)…

Tundub, et osalejad peaks oma “sõpruskonna” üle vaatama, eriti nende osas, kes neile osalemisidee pähe toppisid ja “sa oled nii andekas, muidugi mine”-stiilis takka kiitsid. Kriitiliselt üle vaatama. Pesapallikurikad on vabamüügis…

Pealkiri on loomulikult seotud teemaga, mitte fotoga ning laenatud on see Uhke Looma teemakohaselt pildilt :)

PS. Muide, pean vist tagasi võtma oma paari päeva taguse väite, et Internet on tänu oma laiale levikule täpselt sama läbilõikega, kui ülejäänud ühiskond. Nimelt – juba teist päeva järjest on blogtree esikohal dukelupuse erinevate programmeerimiskeelte tutvustused. Internet on ikkagi endiselt nohikute pärusmaa :P

4 thoughts on “Idioot

  1. Lauri T. täna ka jauras, et netikommentaarid on nõmedad. Ma ei saa aru kallid sõbrad, mis sunnib teid sellise juraga tutvuma, vähe sellest, isegi netist otsima nagu ma Sepp sinu puhul aru saan?
    Minu arust pole sel teemal, et meedia tase on allapoole igasugust arvestust üldse mõtet enam sõna võtta, tuleb lihtsalt ignoreerida (btw. Digi TV on siiski väga tore asi – kuulan Acid Jazz raadiot ja naudin kiiret netiühendust :)
    Lugeda soovitan NGMi ajakirju ja venelaste Vokruk Sveta`t – üldse ei aja oigama.

  2. Pärx, kes ütles, et ma neid klippe ise otsin? Neid kimatakse uksest ja aknast sisse.

    Üleüldse, National Geographicu erinevad harud, Vokrug Sveta, Playboy, Travel+Leisure jmt. loodus- ning reisiajakirjad ajavad mitte vähe oigama – kõike seda tahaks ju päriselt kogeda, mitte paberilt vaadata :)

  3. Ja mis on peamine põhjus, Sepp, mis sind siiani on takistanud neid NGM asju kogemast? Aega pole, kuna Internetis on vaja olla ;)?
    Ja Pärxiga nõustun selles osas, et kui ei loe delfi jm netikommentaare, siis üldse ei häiri, et need on nõmedad. Ja mitte midagi halba teiega ei juhtu (võibolla jääte ilma ajupehmenemisest ja natuke ropust sõimust, ma ei tegelikult millest ilma jääb, ma loen ainult Sepa blogi ja mingeid kommentaare olen lugend umbes eee 3 korda)

Comments are closed.