0
Pulmajärgne hommik

Raisakull

Selmet rääkida teile sellest, kuidas ma osalesin väga kehvasti orgunnitud grupiseksis, räägin ma hoopis… arvutitest :P

“[kolleegi nimi] keha pole veel jahtunudki, kui raisakullid juba ta varanduse laiali tassivad”, kommenteeriti hommikul, kui kaht masinat mu laual nähti. Mis seal’s ikka, võimalus tekkis, huvi on -> näpud taha :)

“Aplaus ja soe sõna”-sektsioon:
+ IMAP
+ Skype – lihtsalt kopid profiili teise masinasse ja kõik on olemas*
+ ekraan – peale poolepäevast mõlema masina taga jõlkumist tundub vana IBM’i ekraan tõesti halb…

“Nunuh”-sektsioon
– klaviatuur – väga harjumatu, nupud veidrad, layout veider, CAPS LOCK läheb kogu aeg peale, home-pageup-end jms. nupud üldse puudu, enter on sama lai, kui need läbipaistvad singiviilud…
– alumiiniumkere – klaveri kõrval asuvad kõlarirestid meenutavad vägisi küünlaga soojendatavaid toidualuseid hiinakates. Mitte ainult välimuse vaid ka temperatuuri osas – soojus levib läpaka peale ülihästi. Talvel muidugi tore, ent hetkel… nojah.
– paremklikk – dziizas, sellise hinna juures peaks ju ühe nupu asemel kaks küll saama panna!

Ülejäänu tahab harjumist, ent sellest hoolimata tundub kõik väga lihtne ja kui proovida ära unustada varasemad harjumused, ka mingil määral loogiline (kasutasin mäkki pikemalt viimati ca. aastal ’93, enne W95 saabumist).

Nii, postitame ja jätkame nüüd natuke spetsiifilistemate asjade konfimisega, mille puhul mul on kahtlus, et sõnad “migratsioon” ja “migreen” ei ole asjata sarnased…

* – isegi hoolimata opsüsteemivahetusest, migreerimine on suunal WinXP (IBM/Lenovo T43) -> Mac OS X (MacBook Pro)

9 thoughts on “Raisakull

  1. “paremklikk – dziizas, sellise hinna juures peaks ju ühe nupu asemel kaks küll saama panna!” — mine nüüd kenasti hiire konffi ning keera peale kahe näpuga paremclick. works like a charm nö.

  2. oh, hiirega on kõik korras, ma pidasin silmas masinat ennast – trackpadi klikkimiskoht on siiski ühes tükis ja ei paista toetavat ühte või teise äärde koputamist

    samas – kahe näpuga trackpadile koputamine paremkliki emuleerimiseks ja kahe näpuga skrolimine on päris abiks :)

  3. kahe näpuga skroll ruulib täiega. ja ctrl-click paremkliki jaoks on täitsa omandatav liigutus.

  4. Ja ctrl+scroll zoomimine on ka mõnna.. eriti YouTube videode vaatamisel

  5. once mac, nvr back :)
    Üks, mis minu jaoks otsust kinnistas, oli kõik softipoolne. Lisaks sellele, et osx ja lisad on mugavad ja intuitiivsed, jookseb maci all igati korralik unixilaadne elukas koos käsurea ja juurdekuuluva GNU vabavaraga. Isegi m$office, mida olude sunnil vahel kasutama pean, töötab enam-vähem talutavalt. Ehk siis all-in-one pakett miinus Win ebaturve ja Linuxi “mismõttes-kernel-panic?” võitluskunstid.
    Kas su d+r pulmapilte ka näha saab ?:P

  6. Lisaks sellele (mitte selmet enam) et rääkida/mitte rääkida grupiseksist või.. noh.. teadagi millest, saada parem pilte, Sepp. Neid näiteks, mida pulmaalbumisse ei panda. Ma olen põnevil.

  7. porbleem… seoses konstantse aja kadumisega Kuhugi, pole ma suutnud ennast veel pulmapiltidest läbi närida :S

Comments are closed.