0
"Lisa elule värvi - leota teda vales keemias!" (x-processing)

Kalaga pähe, Tuulelohelend 5, Kadunud Liisu tagasitulek ja teisi jutte

– Bokseritele oli õmmeldud plekksilt, mis teatas “Timeless“. Kukkus see ära juba esimese pesuga. Well… lend Taani: x EEK; pagasi kaotamine: tasuta; bokserid: n DKK; iroonia: priceless.

– Juhuslikult ilmnes, et see blogi saab just täna 5-aastaseks. Eesti rekord just ei ole, ent ikkagi omajagu on eetrit reostatud. [Abort] [Retry] [Continue]…

– “Kadunud Liisu tagasitulek”: üks, kaks, kolm, neli (tumblr’i liiglihtsus sakib kohati). Pensionärid said lõbustatud igatahes.

Vastik disko III e. Kalaga pähe (ilma naljata, ühes tantsusaalis olid mingid tursad lakke riputet’, rahvas tantsis, lõhnapirrud käes hõõgumas. Tasakaalustas seda superilusate dj-de paar). Mul nüüd meenus, et ma rääkisin seal ikkagi ca. 45 sõna kokku. “Tantsumeerik” jääb ikkagi 4,5h peale. Põlved säilisid.

– Sümboolsel kombel on antud postitusel – Pressivabadus on ohus! – kommenteerimine keelatud.

– Uudissõnu: crapsessories – see sodi, mis jookide sisse pannakse (vihmavari, näkineid, laetav ahv etc.). Vt. ka accessories

– –
Hala ka natuke: spämm. Logisin üle pika aja hot.ee postkasti ja leidsin sealt kodumaist spämmi. No mis siis ikka, tuleb võidelda.
Andmekaitse Inspektsiooni kodukalt ei suutnud esimese viie minutiga tuvastada, kuidas võiksin toimida, kuhu kaevata ja kuidas. Loobusin (kell on selle jupi kirjutamise ajal laupäev, 2:25, öö. Loobud kergelt.).
– Hot.ee lehelt ei leidnud järgneva 5 minuti jooksul, kuidas võiksin toimida (va. õpetus, et “tee endale filter”. Sposiba, no idite…), kuhu meili edastada (eriti, kui spämmijaks on samuti hot.ee konto). Loobusin.

5 thoughts on “Kalaga pähe, Tuulelohelend 5, Kadunud Liisu tagasitulek ja teisi jutte

  1. Oled Sa kõnealuses ajaveebis üldse kommenteeritavaid sissekandeid tuvastanud? Ju siis puudub ressurss kommide “toimetamiseks”.

  2. kui see spamm oli mingi duplikaatori teema peaks selle venna välja otsima ja igale poole suure “leimaja” kampaania käigus ûles riputama!

    Kodumaine spämm on jube aga “peeter marvet spämm” aitab gooogle ka!

Comments are closed.