0
Ülekeeramata vint

Don’t Try This At Home

Episood 1:
David tõstis käed ja alustas. Rahvas, põnevusest tormitsedes, hoidis tihkelt hinge kinni. Vanahärra viimases reas oli tõmbunud sama lillaks, kui püramiidi varjav kate ja ähvardas lämbuda….
Seesam!“, alustas David, ent kohe kaasnes sellega kõhe tunne, “Seesam!“, midagi oli selle kadumistriki juures nässu minemas, ent mis.. “AVANE!“. Jäine higi otsa ees taipas David, et oli tavapärase “Abrakadabra-schmabrakadabra” asemel lausunud valed sõnad.
Cheopsi püramiid lõhenes kõrvulukustava krigina saatel kaheks…

Episood 2:
David tõstis käed ja alustas. Rahvas, põnevusest tormitsedes, hoidis tihkelt hinge kinni. Vabadussamba eest vastutav päevinäinud ametnik Kultuuriväärtuste Ametist oli närviliselt küüsi närides jõudnud teise sõrmelülini…
Sim-salabim!“, lausus David mahedalt mikrofoni, “abraka…!“, seekord ei saanud midagi viltu minna, kõik oli viimse pulgani läbi mõeldud.. “...DABRA!
Trikk õnnestus perfektselt – positiivset erutusest kriiskavat tagasisidet andsid kasvõi parasjagu Vabadussammast külastavad turistid, kes peale samba haihtumist avastasid, et neile müüdud pileti hinna sisse on ootamatul lisandunud ka atraktsioon nimega “Gravitatsioon”…

David kummardas…

Teine asi veel – tänase Äripäeva vahel ilmus esimest korda ka fototeemaline erileht (sisukord – sisu nägemiseks vajalik kasutajakonto) . Ka mina olen Brutus ja lausun paar sõna veebigalerii teemal :)
Polnudki peale kunagist flirti Arvutimaailmaga midagi trükki saatnud…

8 thoughts on “Don’t Try This At Home

  1. Vint on puuotsas, pildipeal paistab ikka rohkem keere olevat ;)

  2. Vint selline rahvlaik väljend pigem, keere rohkem ametliku varjundiga.

  3. Abakadabral kohal viibinuna sooviksin lisada, et kõik nõiasõnad tõlgiti sünkroonis eesti keelde, mis võis muuta ka nende mõju :)

  4. Jeeeee, Kati, sa oled tagasi, ma juba kartsin, et sind saeti pooleks ja nii jäänudki… :D

  5. ee.www.ee väidab, et vint ja keere on sünonüümid, seega ma ei saagi aru, et miks rahvas räägib stiilis: “vint on metsas, puu otsas, kruvil on keere”. Samas, mida mina ka eesti keelest tean :)

  6. Lauri küll lootis, et mind kaotatakse ära, aga tundub, et tema makstud raha läks ikka tõlke nahka ja mina olen jätkuvalt siin :)

Comments are closed.